Xenon Kits

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wilt u ook 3x meer licht in de koplampen van uw auto? En lampen die tot 6x langer meegaan? Dan bent u bij Xenon24.nl op de juiste plek!

Eenvoudig van Halogeen naar Xenon
Met behulp van onze xenon kits kunt u eenvoudig overstappen van halogeen op xenon verlichting. Dit heeft vele voordelen, zoals een verbeterde lichtopbrengst. Ook gaan xenon lampen vele malen langer mee dan halogeen lampen waardoor u ze minder vaak hoeft te vervangen. Onze HID Xenon kits zijn zeer compleet en bevatten alle onderdelen die nodig zijn om xenon in uw auto te installeren. Naast lampjes bevatten de sets ook ballasten en de benodigde kabels. Enkel het verwisselen van de lampjes is namelijk onmogelijk als uw auto fabrieksaf niet voorzien is van xenon.

U heeft keuze uit diverse typen lampen waaronder:

  • H7
  • H4 
  • H1

Het type dient overeen te komen met het type halogeen lamp dat standaard vanuit de fabriek in uw auto zit.

Verder kunt u kiezen uit 3 verschillende lichtkleuren:

  • 3000K = geel retro look
  • 6000K = wit
  • 8000K = wit-blauw

xenon lichtkleurenHet inbouwen van een xenon kit is voor iedere handige doe-het-zelver goed te doen. Montage duurt zo'n 30 tot 90 minuten, afhankelijk van hoe makkelijk u bij de koplampen kunt en hoeveel ervaring u heeft.

TIP: Is uw auto voorzien van een lampwaarschuwingssysteem? Dan is het raadzaam om te gaan voor een Pro Canbus kit. Deze voorkomt storingen op uw dashboard.

Heeft uw auto al xenon verlichting en/of xenon kit, maar zoekt u vervangende lampen? Bekijk ons volledige aanbod Xenon lampen!