...
Kopers-bescherming
Laden...

Ballast D2S - Xenon

€ 49,95 € 41,28
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Berekening van de werkelijke leverdatum ...
Of reken direct af met:
Live prijs: 1 stuk(s) voor € 49,95€ 49,95 totaal

Is de ballast van uw D2S defect? Deze Ballast D2S Xenon is de ideale vervanging voor een kapotte ballast van auto's waar fabrieksaf al xenon zit ingebouwd. Controleer altijd eerst goed of u daadwerkelijk D2S xenon verlichting heeft.

- Inclusief aansluitkabel
- Prijs per stuk

Waar dient een xenon ballast voor?
De ballast is een onmisbaar onderdeel bij het ombouwen van halogeen naar xenon. Halogeen verlichting werkt op 12 volt, terwijl xenon een veel hogere spanning nodig heeft. Ook is er zeer veel kracht nodig om de lamp te kunnen ontsteken. De ballast zet de spanning om naar de benodigde waarde voor xenon. Je monteert de ballast tussen de kabels van de oorspronkelijke verlichting en de xenon lamp.

Het verschil tussen gewone xenon en Pro Canbus xenon

Moderne auto’s zijn steeds vaker voorzien van een uitgebreide boardcomputer. Meestal heeft die boordcomputer ook een lampwaarschuwingssysteem. Dat systeem is afgesteld op het type verlichting dat oorspronkelijk in de auto zit. Heeft je auto dus oorspronkelijk halogeen verlichting, dan is er een grote kans dat de boardcomputer storingen aangeeft zodra er xenon verlichting ingebouwd wordt. Dit komt omdat xenon, zoals eerder al beschreven, op een heel andere spanning werkt. Het systeem detecteert dan dat er wat mis is en geeft een foutmelding of schakelt de verlichting automatisch uit. Je kunt dergelijke storingen veelal voorkomen door te kiezen voor een Pro Canbus ballast (los verkrijgbaar of als complete xenon set). De Pro Canbus ballast is voorzien van ingebouwde ontstoring.

Specificaties
SKU XEN-BAL-D2S
EAN 5601570631257
Stel een vraag
Bevestig
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen